Meheliku lao ümberehitamine Ida-Londonis

Ladude ümberehitamine on populaarne lahendus töö- ja eluruumide jaoks. Varasemas elus oli see Ida-Londoni fotograafi pad jagatud väikesteks ruumideks, kus oli vähe looduslikku päevavalgust. Täna on see erakordne näide minimaalsest, mehelikust kujundusest.

Sadie Snelsoni arhitektid muutsid ruumi, eemaldades kõik seinad, et luua avatud planeeringuga elutuba. Valguse maksimeerimiseks topeltkõrgete alade loomiseks eemaldati põranda osad. Nii stiili kui ka funktsionaalsuse suurendamiseks lisati poolkorrus, volditud terasest trepp ja seinale kinnitatud jalgrattahoidla.



Kogu kasutatud materjalid kajastavad hoone tööstuslikku olemust. Krohvi viimistluse paljastamiseks jäetakse seinad värvimata. Struktuursed I-talad jäetakse paljastamata. Trepp on ehitatud keevitatud teraslehtedest. Köögis on uhked betoonist tööpinnad.

Korteri ainulaadsemad omadused on puidust terrass, mis on naabruses haruldane koht, ja koobasarnane dušš tadelaktist, spetsiaalsest veekindlast krohvist, mida traditsiooniliselt kasutatakse Marokos paleede, Türgi aurusaunade ja vannitubade katmiseks.

1 7-st 2 7-st 3 7-st 4 7-st 5 7-st 6/7 7/7