Singapuri korter on kõikjal must ja sinine ning julge

Studio Wills + Architects tõestavad, et värvidega julgeks saamine tasub end ära. Pealkirjata nr 7 on Singapuris kahekorruseline korteri renoveerimine, mis ei väldi avalduste esitamise toone.

Algne lahtikäiv sisustus oli teravas kontrastis oma naabruskonnaga - eklektiline segu mitmetest värvitoonidest, materjalidest, tekstuuridest ja kaunistustest spordihoonetes. Studio Wills + Architects võttis selle keskkonna ja viis selle ainulaadse strateegiaga siseruumidesse. Kujundusskeem jagunes kaheks kastiks - üks sinine ja teine ​​must -, mis seejärel strateegiliselt algsesse sisemusse sisse pandi.



Tulemuseks on ruum, mis ühendab 'enne' ja 'pärast'. Mõnes mõttes säilitab see esialgse interjööri lihtsuse. Puhtad jooned, täisnurgad, minimalistlik mööbel ja palju õhulist valget loovad modernsuse tunde ja illusiooni ruumist. Teiselt poolt on siniste ja mustade kartmatu värvimaal palju paremini ühendatud välisukse taga asuva värvika ja mitmekesise maailmaga.



Sinine kast? See on köök koos seintega sujuvalt sulandumiseks värvitud kappide ja varjatud uurimisalaga. Musta kasti leiab magamistoast, mis toimib nii voodipea kui ka panipaigana. Multifunktsionaalne tükk peidab garderoobi ja edevust.

1 15-st 2 15-st 3 15-st 4 15-st 5 15-st 6 15-st 7 15-st 8 15-st 9 15-st 10 15-st 11 15-st 12 15-st 13 15-st 14 15-st 15 15-st